reakce na článek v Reflexu

Probíhá-li špičkování mezi dvěma projekty, je to věc normální. Pokud si však jeden z konkurentů vezme do úst všechny restarauce inzerující na LUNCHTIME.cz a shodí je do jednoho pytle “temné gastronomie”, musíme se ohradit. O to víc, když je toto srovnání prezentováno jako názor v Reflexu.

Pane Mauere, můžete se tvářit jako “milovník dobrého jídla”, nemůžete však zapomínat na to, že si v oblasti gastronomie hřejete svou vlastní “polívčičku” a v každém článku v Reflexu, skrytě či nepokrytě, tlačíte svůj projekt Grand Restaurant. Tedy ty “správné restaurace”, které platí Vám a které hodnotí tajemný zástup “odborníků na jídlo”, o kterých nevíme ani to, kolik jich je.

Netvrdíme, že polední nabídka v ČR není postavena na lowcost jídlech. Nemůžete však jednou větou dodat, že všechna stojí 61, 50 Kč a jsou z paznehtů! Tato zkratka je nepravdivá a zavádějící a je mi líto, že Reflex poskytuje prostor tak nízkému nekalosoutěžnímu jednání.

Pokud lidé slyší přes oběd v restauracích na nízkou cenu – vše, co uděláme, je srovnání těchto nabídek – nebudeme ani nemůžeme je hodnotit jako Vy – to necháváme na návštěvnících restaurací.

Taži se ironicky – co nám tedy doporučíte? Vyžadovat minimální cenu denního menu? Auditovat každý den 1500 našich restaurací? Dle našeho názoru k pozvednutí české polední gastronomie naopak přispějeme tím, že toto srovnání umožníme – pokud nějaká restaurace nabízí opravdu dobrý oběd, má jistotu, že se o něm všichni dozvědí.

Co Vám osobně leží „v žaludku“ není nabídka levných denních menu, ale to, že si lidé vybírají oběd na lunchtime.cz a ne na grand-restaurant.cz. Haňte lidi, kteří chodí na obědy, ne nás. Nebo se zkuste prosadit na trhu, tentokráte prosím v rámci dobrých mravů hospodářské soutěže.

 



648 x zobrazeno

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *